The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

Working with our Vertiv Sales team enables complex designs to be configured to your unique needs. If you are an organization seeking technical guidance on a large project, Vertiv can provide the support you require.

Learn More

Many customers work with a Vertiv reseller partner to buy Vertiv products for their IT applications. Partners have extensive training and experience, and are uniquely positioned to specify, sell and support entire IT and infrastructure solutions with Vertiv products.

Find a Reseller

Already know what you need? Want the convenience of online purchase and shipping? Certain categories of Vertiv products can be purchased through an online reseller.


Find an Online Reseller

Need help choosing a product? Speak with a highly qualified Vertiv Specialist who will help guide you to the solution that is right for you.



Contact a Vertiv Specialist

The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

1-fase UPS Lifecycle Management: IT-beschikbaarheid beschermen

december 09, 2019

Naast het in de gaten houden van de gezondheid van de batterij, moet een programma voor het beheer van de batterijlevenscyclus toezicht houden op de UPS zelf. Net als bij een pc of server, des te ouder een UPS-systeem, des te groter het risico op falen en des te meer het de UPS zal ontbreken aan technologische innovaties en prestatieverbeteringen.

Met een Uninterruptible Power Supply (UPS) hebt u een aanzienlijke investering gedaan in de stroombeveiliging van uw activiteiten. , Het is dus onlogisch om het risico van deze investering te vergroten door batterijen te gebruiken die mogelijk niet werken wanneer deze het hardst nodig zijn. De beschikbaarheid van uw systeem is afhankelijk van een werkende batterij.

UPS-batterijen zijn gebouwd om een aantal jaren van dienst te zijn, betrouwbaar te werken, ook na herhaald opladen en incidenteel gebruik als het kritische apparatuur moet ondersteunen. Maar, net als elke batterij, hebben ze een bepaalde levenscyclus. De belangrijkste uitdaging is om te weten wanneer uw batterijen het einde van hun levenscyclus naderen en ze te kunnen vervangen voordat u in een situatie terechtkomt — zoals een volledige stroomuitval — waarin ze de apparatuur niet kunnen beschermen.

Deze kleinere UPS-systemen, variërend in capaciteit van 500 VA tot 20.000 VA, staan meestal onder toezicht van IT/netwerkmanagers en beheerders binnen organisaties met computerlocaties in de edge of op afstand. Maar als het kleine of externe IT-edge-installaties betreft, dan is uit het oog zeker niet uit het hart, vooral vanwege de cruciale rol bij het voldoen aan zakelijke en klantbehoeften.

In deze whitepaper zullen we de cruciale rol van de batterij binnen de 1-fase UPS-systemen toelichten en de opties bespreken voor het garanderen van vermogen en bedrijfscontinuïteit, vooral omdat IT-netwerken steeds groter en complexer worden en/of steeds meer verspreid liggen.

Lees het volledige whitepaper
PARTNERS
Overzicht
Partner-login

Taal & locatie