Meer informatie over onze diensten

Er zijn geen twee oplossingen hetzelfde. Of u nu zoekt naar engineering, installatie, totaalbeheer van de projectactiviteiten op locatie, preventief onderhoud of controle van het energieverbruik, wij bieden een breed scala aan programma’s en diensten die zijn ontwikkeld om aan de behoeften van uw bedrijfskritische infrastructuur te voldoen.

Projectdiensten

Maximaliseer uw investeringen en voorkom vertragingen of herhaling van dezelfde werkzaamheden met effectieve productplanning, -selectie en -implementatie.

Onderhoudsdiensten

Niets is belangrijker dan het beschermen van uw bedrijfskritische apparatuur. Met gepland onderhoud sporen wij eventuele problemen op voordat ze escaleren en als er problemen zijn, bieden we directe hulp en reparatie, waardoor u zo min mogelijk tijd verliest.

Prestatie-optimalisatiediensten

Uw systeem moet zo effectief mogelijk werken en onze optimalisatiediensten zorgen daarvoor. Ons aanbod helpt u bij het identificeren van onbenutte hulpmiddelen. Wij leggen mogelijkheden bloot om uw investering te maximaliseren, de energie-efficiëntie te verbeteren en kosten te besparen.

Training

Haal alles uit uw IT-infrastructuur met de trainingen van de Vertiv Learning Campus of op uw behoeften afgestemde cursussen op maat.

INDUSTRIEËN WAARIN WE ACTIEF ZIJN

Als u investeert in onze producten en diensten worden onze doelen gemeenschappelijk. Wij waarborgen een continue uptime van uw bedrijfskritische activiteiten zodat u optimaal kunt presteren en uw middelen kunt maximaliseren. Dus of u nu in een datacenter, in de communicatie, bij de overheid of in de industriële sector werkzaam bent, wij leveren op maat gemaakte oplossingen afgestemd op uw specifieke behoeften zodat u zich volledig kunt richten op het ontplooien van uw potentieel.